Omtale

 

 

 

 

 

Danske skæbner & eventyr, har to flotte opslag om “Byens fæle stank” i nr. 1, 2017.

Frederiksborg Amts Avis skrev en halvsides reportage om “Købmandens og magtens havneby” 2015.11.05. Købemandens og magtens havneby.

Oplev Byen mener venligt at Nørd Tours byder på gode oplevelser i København.

Hendes Verden nr. 13 2015 har hele tre sider om Prostitutionsturen og Nørd Tours.

KulturknuserneP1 havde mig i studiet den 19. november 2014 for at kommentere på DRs Underholdningsorkester, Christianias cykelsti og blodkunst fra Islamisk Stat. Hør her.

Radio Clio, Københavns universitets radiokanal for historie, havde mig i studiet både 1. oktober i anledningen af sølvbryllupsdagen for verdens første homobryllup og den 19. februar 2014 i anledning af Valentins dag. Temaet var om sex i historien og jeg fortalte om prostitution.

Revolver, et program på DR3 så den 21. januar 2014 på hvad der skulle til for at komme med i historiebøgerne. Jeg afgiver mit bud efter 13 minutter.

Where2Go vinter 2013 udgaven har venligt omtalt min prostitutionstur som noget man kunne gøre om natten.

Tv2 Lorrys Lounge havde mig inde i studiet 10. september 2013 for at fortælle om Prostitutionsturen. Se billeder af steder og damer. Og igen en måned efter, nemlig den 10. oktober for at fortælle om Bohr og Ørsted turen. Det er 21 minutter inde i programmet.

Torsdag den 11. juli var jeg et smut i studiet på P4 København Morgen for at fortælle om prostitutionsturen og dét at være en nørd.

Lounge på TV2 Lorry havde Grundlovsdag mig i studiet for at fortælle om Voldslinjen, det er 11 minutter inde i udsendelsen.

Julia Fearrington som blogger på Visit Copenhagen faldt over Nørd Tours og giver en sød omtale her.

Torben Svane har set sin by på en helt ny måde efter at have været med på en Nørd Tur, indlæg fra den ottende juni 2012.

Politiken har venligt omtalt Prostitutionsturen den 1. marts 2013.

Ekstra Bladet opdagede også at der er sjov seksualhistorie at hente.

Copenhagen Post var med på Dameturs præmerie og gav dette fyldige referat på engelsk. Bemærk kommentarerne under artiklen.

FOF i Hovedstaden har været så venlige at sætte en miniforedragsrække om København som slumby op. Derudover var Københavns Underliv på efterårsprogrammet.