Østerbrotur

Eller Kærlighedstur – om kærligheden og dens vilkår gennem tiderne

StedTrianglen 29D, altså midt i Trianglen lige ved pølsevognen, Suppeterrinen og toiletterne, slutsted nær Poul Henningsens plads

Varighed: En god time, ruten er ca. 2 km lang.

Pris: 150 DKK pr person pga. forfriskning.

Velegnet til kærester (in spe) på dates, mindre grupper, hygge, undersøgelse af et brokvarter. Ikke tænkt som kontroversiel.

Hjerteskilt2100Jeg flyttede til 2100 i april 2013 og vil nu kombinere mit kvarter med kærlighed. Østerbro var ikke meget andet end kornmarker og køer på græs indtil slutningen af 1800-tallet, men så skete der også noget!

Der kom fx biografer og boliger til, statistik, stadion og en statsminister, Lægeforeningens boliger og lesbiske lærerinder.

Få historien om hvem Ingrid Jespersen var!

Hvem holdt af hvem og hvor og hvordan gjorde de det? For selv dét at være kærester har ændret sig! Det skal vi høre om på turen, der både er til kærestefolk og for mere eller mindre indfødte østerbrogensere. Det er en hyldest til kærligheden og kvarteret.

Mødested til Østerbrotur

Det er lige der vi mødes!

Mødestedet er lidt spøjst, men det er nemt at komme til og der kan man samles uden at stå i vejen for travle trafikanter og trillende.

zigzagger vi op mod Øbro Jagtvej bibliotek, hvor der er en lille mundsmag (bobler!) som afslutning. Det vil også sige at biler og cykler bør parkeres. Der er en kilomet fra slutstedet til Trianglen, eventuelt to stop med bus 1A.

Selve turen tager en times tid, mundsmagen måske en halv time. Der er bænke ved få stop og dermed desværre ikke synderligt velegnet til gangbesværede.

Bemærk! På grund af mundsmagen er denne tur til forhøjet pris! 150 DKK pr. person. Men så kan man både komme alene, med sin ene elskede eller dem alle sammen. Turen er mest velegnet til mennesker der er fyldt 15 år.