Mit Hemmelige Liv

 

Walters vilde sex i victoriatiden


 

 

 

 

Et frækt foredrag

Victoriatiden, opkaldt efter dronning Victoria der regerede fra 1837 til 1901, er for de fleste synonymt med seksualforskrækkelse, snerperi og tækkelige kjoler der ikke blottede så meget som en ankel. Det er ikke forkert, men en mærkelig selvbiografi kaldet Mit Hemmelige Liv udgivet i 1888-1894 viser at ikke alle kvinder lå under for forestillingen om at være kønsløse, blodfattige væsener…

Det enorme værk på 4200 sider, 11 bind!, dækker over en fyrreårig periode ca. 1830-70 og handler stort set kun om sex. Vi følger en ”Walter” gennem hans liv, hvor han bruger en hel del af sine mange penge på kvinder, da han mener at ”den største fornøjelse i livet er at knæppe” og det gjorde han så med ca. 1500 personer.

Forfatteren er anonym og han har været omhyggelig med at sløre sine spor, da bogen ville have givet en fængselsstraf i datidens England for sine utilslørede beskrivelser af samlejer.

Hør mere om sex i gamle dage set gennem en victoriansk gentlemans øjne. Foredraget varer ca. 45 minutter og er ikke velegnet for mindreårige, da sproget i Mit Hemmelige Liv er ganske eksplicit. Foredraget er en introduktion til et stærkt omdiskuteret værk og min vinkel vil være på de seksuelle praksisser: Forandrer sex og samleje sig over tid?

Pris: 2500 DKK.