Byvandringer

-Hvor man tager sine gode sko på, passende overtøj og går med mig i vidunderlige København. På udvalgte steder er der en lille fortælling og forbløffende fakta.

Sådan så det ud da mine ærede gæster fik øje på en dejlig detalje.

Sådan så det ud da mine ærede gæster fik øje på en dejlig detalje.

Det er sjovt, sundt og spændende. Både for indfødte og tilrejsende. København har utallige facetter og finurligheder, det er bare at kigge op og se dem. Detaljerne er dejlige i sig selv, men hører man historien bag giver det ofte en ekstra dimension til byen der forvandles fra en mere eller mindre tilfældig baggrund til noget særligt og bobart –liveable.

Og det koster ikke engang ret meget. Prisen er 125 DKK, i hverdage, pr. næse og det er jo ikke galt for personlig, live og interaktiv underholdning.

Her kan du se de faste temature. Der kommer flere til hele tiden, men der selvfølgelig NT historie er spændendeogså mulighed for at du og din organisation kan få en aldeles unik tur. Det koster omkring fra 4000 DKK og opefter.

‘Velegnet til’ er tænkt som en form for pejling af om turen vil være passende til at høre i selskab med din familie eller kolleger, eller om du vil være stiv i din fritid sammen med gutterne M/K på turen.

Flere spørgsmål? Se gerne min FAQ side.

 

Bag om Bymidten

 

 

Dametur

 

 

frederiksstadtur

 

I Bohrs og Ørsteds fodspor

 

 

innovationII

 

 

Københavns underliv

 

 

Kbhs underliv koldkrigsudgaven

 

 

Nedtur

Nørrebrotur

Prostitutionstur

 

 

 

Stanken i staden

 

 

 

Voldslinjen

 

 

 

 

Østerbrotur

 

 

 

Tab for alt ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom. Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den. Søren Kierkegaard