Innovationstur

Skab nyt med gammelt!

Sted: Start: Dantes Plads 7 foran Glyptoteket, lat. 55.672935500823, lon. 12.5725951880775.

Varighed: ca. 75 minutter, små 2 km.

Hvad har elevatorer, en fransk grafittikunstner  og shawarmaer med innovation at gøre? Få svaret på denne byvandring om innovation.

Nørd Tours kan tage dig og dit firma med på en guidet  byvandring med innovation som tema og omdrejningspunkt. På turen vil jeg pege på drivere af innovation, lige fra kunst til krig og kærlighed.

Det er nyt og nørdet – et anderledes bud på hvad din virksomhed kan gøre for at fremme kreativtiteten og øge innovationen.

Slut: Mikkel Bryggers Gade.

Turen tager en god times tid (alt efter gruppens størrelse, mobilitet og diskussionsiver). Der  er 17 stoppesteder med hver sin overskrift.

Turen er især velegnet til firmaer og foreninger, ligeledes er den blevet anvendt som led i undervisning (bl.a. Niels Brocks innovationslinje). På dansk er den ukontroversiel, men den engelske udgave kan støde sensitive gemytter. Giver som regel et par gæster en mild aha-oplevelse.

Startudsigt på Innovationstur. Foto: Nina Søndergaard

< Mødestedet!

Historie er overraskende nok meget centreret omkring innovation. Meget historie handler nemlig at finde frem til den første! Den første gang det skete, den første dims og opdagelse og at finde forgængerne der inspirerede til det nyskabende skridt. Brug historien til at skabe fremadrettet vækst i det 21.  århundrede.

Ring 31652086 eller mail og bestil en underholdende og oplysende byvandring. Foruden frisk luft og en gåtur (sundt og sammenrystende) får deltagerne en huskeseddel – for at hjælpe idéerne og innovationen på vej hjemme på pinden.

I disse globaliseringstider fåes turen naturellement også på engelsk.

Antropologerne logo

DBC

Oticon

ChrHansen

Nykredit

Hvis De vil nørde mere

Her er nogle af de materialer jeg anvendte som inspiration:

Michael White: The Fruits of War – how military conflict accelerates technology, Simon & Schuster, 2005.

Edward Glaeser: Triumph of the City – How Our Greatest Invention Makes Us Richer, Smarter, Greener, Healthier, and Happier, 2011.
Peter Hall: Cities of tomorrow – an intellectual history of urban planning and design in the twentieth century, Blackwell, 1996.

Ny Carlsberg Glyptotek i tiden, redaktion: Flemming Friborg & Anne Marie Nielsen, Ny Carlsberg Glyptotek, 2006

Ted-talk by Steven Johnson: Where good ideas come from.

I den fri vidensdelings dejlige ånd her er et link til Videnskabernes Selskabs foredrag som koster gratis: http://www.royalacademy.dk/De-Offentlige-Foredrag.aspx?ID=7

Der er skam også en YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UC984526oKuSyRx08_229Cnw