Gavekort

Tillykke! Du skal på en nørd tur. Foto: Anja Gaard OlsenGavekortet er nedlagt!

Det er ikke længere muligt at købe gavekort til nørdture, og det skyldes travlhed: For lidt tid, især i weekenderne, til at det er en god forretning for mig, beklager. Derfor er priserne også sat op i weekenderne for mindre grupper, hvilket vil give et hyr i forhold til gavekort, altså er gavekort nu en umulighed.

Men man kan sagtens give en nørdtur alligevel i gave. Jo, man kan fx downloade og printe billederne/postkortet og skrive sin hilsen til den heldige på det og give det. Så skal der findes en tid, bestilles, gås en tur og betales bagefter, akkurat som ved andre bestillinger + man slipper for at skulle oplyse adresse og halløj. Snildt, ikk’?

Det svære er at finde tiden! At holde styr på moderne mennesker er ikke nemt, derfor linker jeg til Doodle.com, som er en form for kalenderafstemningssystem. Man sender en invitation om tre tirsdage i maj fx, og ser hvor mange der kan den og den dag, klokken det og det. Det er let! http://doodle.com/da/

En nørdtursgave hverken feder eller fylder. Ingen reservedele, opdateringer eller matchende bestik eller fint festtøj er påkrævet og man kan dele den med mange og se sine yndlingsmennesker. Det er også en glæde for mig at få lov til at være med til at styrke sammenhold og give oplevelser – og endda også en krammer.

NT postkortPriser:

Mandag til fredag: 125 DKK pr. person.

Lørdag og søndag: Minimumspris 1500 DKK, eller betaling for 12 personer, for grupper større end 12 er prisen stadig 125 DKK pr. person.

Gruppestørrelse:

Uændret, fra 1 til 35 styks, så jo, jeg tager stadig gerne en håndfuld venner med ud eller laver kærestekræseture.

Tider:

Alle dage 9-20. I weekender og hverdage i skoleferier kan jeg være nødsaget til at arbejde andetsteds, men fra kl. 1730 og derefter er der ofte gode muligheder for at bestille en tur.